hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Čorba z kuřat (1).JPGČorba z kuřat (2).JPG
    • Čorba z kuřat (1).JPG
    • Čorba z kuřat (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - V tlakovém hrnci si připravíme vývar z polévkové směsi, kterou zalijeme vodou a přidáme kuličky pepře a sůl. Z uvařeného skeletu obereme maso a nakrájíme ho na menší kousky. 2 - Na másle lehce osmahneme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme protlak, mletou papriku a vše zalijeme 1,5 l vývaru. Polévku dobře promícháme přidáme na kolečka nakrájenou mrkev, celer, spařená oloupaná a na drobno nakrájená rajčata, pokrájené kuřecí maso a rýži. Vaříme dokud není rýže měkká. Občas polévku promícháme aby se rýže nelepila na dno hrnce. Když je rýže měkká přidáme v kefírovém mléku rozšlehaná vejce. Při nalévání do polévky vše dobře promícháváme metličkou. Nakonec přidáme lžíci octa, dle chuti dosolíme, necháme přejít 3 minuty varem a máme hotovo. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny
















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz