hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Čorba z kuřat (1).JPGČorba z kuřat (2).JPG
    • Čorba z kuřat (1).JPG
    • Čorba z kuřat (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - V tlakovém hrnci si připravíme vývar z polévkové směsi, kterou zalijeme vodou a přidáme kuličky pepře a sůl. Z uvařeného skeletu obereme maso a nakrájíme ho na menší kousky. 2 - Na másle lehce osmahneme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme protlak, mletou papriku a vše zalijeme 1,5 l vývaru. Polévku dobře promícháme přidáme na kolečka nakrájenou mrkev, celer, spařená oloupaná a na drobno nakrájená rajčata, pokrájené kuřecí maso a rýži. Vaříme dokud není rýže měkká. Občas polévku promícháme aby se rýže nelepila na dno hrnce. Když je rýže měkká přidáme v kefírovém mléku rozšlehaná vejce. Při nalévání do polévky vše dobře promícháváme metličkou. Nakonec přidáme lžíci octa, dle chuti dosolíme, necháme přejít 3 minuty varem a máme hotovo. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny
















    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz