Postup
1 - V tlakovém hrnci si připravíme vývar z polévkové směsi, kterou zalijeme vodou a přidáme kuličky pepře a sůl. Z uvařeného skeletu obereme maso a nakrájíme ho na menší kousky. 2 - Na másle lehce osmahneme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme protlak, mletou papriku a vše zalijeme 1,5 l vývaru. Polévku dobře promícháme přidáme na kolečka nakrájenou mrkev, celer, spařená oloupaná a na drobno nakrájená rajčata, pokrájené kuřecí maso a rýži. Vaříme dokud není rýže měkká. Občas polévku promícháme aby se rýže nelepila na dno hrnce. Když je rýže měkká přidáme v kefírovém mléku rozšlehaná vejce. Při nalévání do polévky vše dobře promícháváme metličkou. Nakonec přidáme lžíci octa, dle chuti dosolíme, necháme přejít 3 minuty varem a máme hotovo. Dobrou chuť.