hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Švédská hrachová polévka  (1).JPGŠvédská hrachová polévka  (2).JPG
    • Švédská hrachová polévka  (1).JPG
    • Švédská hrachová polévka  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Leden 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Leden 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Hrách namáčíme dle návodu na sáčku a potom ho ve stejné vodě uvaříme s celým uzeným masem do měkka. Během vaření odebíráme vzniklou pěnu. Když je hrách měkký, vyndáme uzené a nakrájíme ho na kostičky. Do polévky přidáme na kolečka a půlky nakrájený pórek, na drobno nakrájenou cibuli, majoránku, zázvor, dle chuti sůl a povaříme polévku ještě 10 minut. Celkově by jsme měli mít 1,5 l litru polévky. Podle toho tedy přilévejte v průběhu vaření vodu. Na talíři ozdobíme jednotlivé porce kostičkami uzeného a lžičkou ostré hořčice. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz