hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Švédská hrachová polévka  (1).JPGŠvédská hrachová polévka  (2).JPG
    • Švédská hrachová polévka  (1).JPG
    • Švédská hrachová polévka  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Hrách namáčíme dle návodu na sáčku a potom ho ve stejné vodě uvaříme s celým uzeným masem do měkka. Během vaření odebíráme vzniklou pěnu. Když je hrách měkký, vyndáme uzené a nakrájíme ho na kostičky. Do polévky přidáme na kolečka a půlky nakrájený pórek, na drobno nakrájenou cibuli, majoránku, zázvor, dle chuti sůl a povaříme polévku ještě 10 minut. Celkově by jsme měli mít 1,5 l litru polévky. Podle toho tedy přilévejte v průběhu vaření vodu. Na talíři ozdobíme jednotlivé porce kostičkami uzeného a lžičkou ostré hořčice. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz