hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    kuřecí extra vývar (2).JPGkuřecí extra vývar (1).JPG
    • kuřecí extra vývar (2).JPG
    • kuřecí extra vývar (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Březen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Březen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z polévkové směsi si připravíme vývar. Čím déle se vývar vaří, tím je chutnější a zdravější. Kořenovou zeleninu nakrájíme - nastrouháme na tenká kolečka, papriky na kostičky, petrželku nasekáme a řapíky celeru nakrájíme na kostičky. Rajčata nastrouháme. To vše vložíme do polévkového hrnce, zalijeme 1,5 - 1,7 litru vývaru, obereme maso z kuřecího skeletu a vrátíme ho do polévky. Dle chuti polévku osolíme. Vše povaříme 15 minut. Hotový vývar zdobíme špalíčky jarní cibulky. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz