hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    kuřecí extra vývar (2).JPGkuřecí extra vývar (1).JPG
    • kuřecí extra vývar (2).JPG
    • kuřecí extra vývar (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z polévkové směsi si připravíme vývar. Čím déle se vývar vaří, tím je chutnější a zdravější. Kořenovou zeleninu nakrájíme - nastrouháme na tenká kolečka, papriky na kostičky, petrželku nasekáme a řapíky celeru nakrájíme na kostičky. Rajčata nastrouháme. To vše vložíme do polévkového hrnce, zalijeme 1,5 - 1,7 litru vývaru, obereme maso z kuřecího skeletu a vrátíme ho do polévky. Dle chuti polévku osolíme. Vše povaříme 15 minut. Hotový vývar zdobíme špalíčky jarní cibulky. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz