hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    ZLATÁ HRACHOVKA (1).JPGZLATÁ HRACHOVKA (2).JPG
    • ZLATÁ HRACHOVKA (1).JPG
    • ZLATÁ HRACHOVKA (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Srpen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Srpen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Hrách zalijeme 2 l vody, přidáme zelené vršky z pórku, uzené koleno a vaříme dokud hrách není měkký, to trvá 35 - 40 minut. Přibližně v polovině vaření přidáme do polévky na drobno nakrájenou cibuli, na tenké plátky nakrájený česnek a na plátky nakrájený řapíkatý celer. Když je hrách měkký vyndáme koleno, necháme ho vychladnout natolik aby se z něj dalo odkrojit všechno uzené maso. To nakrájíme na menší kousky vrátíme do polévky, přidáme pepř a majoránku. Polévku dle chuti dosolíme, necháme přejít ještě 5 minut varem na mírně staženém plameni a podáváme. Na talíři zdobíme čerstvou petrželkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz