hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    ZLATÁ HRACHOVKA (1).JPGZLATÁ HRACHOVKA (2).JPG
    • ZLATÁ HRACHOVKA (1).JPG
    • ZLATÁ HRACHOVKA (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Hrách zalijeme 2 l vody, přidáme zelené vršky z pórku, uzené koleno a vaříme dokud hrách není měkký, to trvá 35 - 40 minut. Přibližně v polovině vaření přidáme do polévky na drobno nakrájenou cibuli, na tenké plátky nakrájený česnek a na plátky nakrájený řapíkatý celer. Když je hrách měkký vyndáme koleno, necháme ho vychladnout natolik aby se z něj dalo odkrojit všechno uzené maso. To nakrájíme na menší kousky vrátíme do polévky, přidáme pepř a majoránku. Polévku dle chuti dosolíme, necháme přejít ještě 5 minut varem na mírně staženém plameni a podáváme. Na talíři zdobíme čerstvou petrželkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz