hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Vývar se zeleninou (1).JPGVývar se zeleninou (2).JPG
    • Vývar se zeleninou (1).JPG
    • Vývar se zeleninou (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si připravíme vývar z morkových kostí. Na oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme spařená, oloupaná rajčata a na tenké plátky nakrájené papriky a nasekanou petrželku nebo stonky celeru. Podlijeme 40 ml vývaru a podusíme 10 minut. Potom přidáme 1 l vývaru, dle chuti sůl a pepř a povaříme na mírně staženém plameni 10 minut. Na dno talíře položíme chlebíčkovou veku obalenou ve vejcích a posypeme ji lehce čedarem. Ihned podáváme. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz