hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Kuřecí vývar s jáhlami a paprikou  (2).JPG
    • Kuřecí vývar s jáhlami a paprikou  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z kuřecí směsi na polévku si připravíme vývar, ideálně v tlakovém hrnci. Vložíme do něj také nové koření, bobkový list a kuličky černého pepře. Čím déle se vývar vaří, tím je zdravější. Vývar scedíme do polévkového hrnce a koření do polévky již nevracíme. Obereme ze skeletu maso a vrátíme ho do polévky. Přidáme na také plátky a kolečka nakrájenou (nastrouhanou) kořenovou zeleninu a na kostičky nakrájenou papriku. Přivedeme k varu, přidáme dvakrát v horké vodě propláchnuté jáhly a povaříme 12 minut. Na talíři zdobíme čerstvou petrželkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz