hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Burgundská polévka  (2).JPG
    • Burgundská polévka  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Prosinec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Prosinec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Mrkev nastrouháme na tenká kolečka, kolečko celeru rozdělíme na čtyři kusy a nastrouháme na tenké plátky, tykev oloupeme a nakrájíme na kostičky. Zelí nakrájíme na nudličky, stejně tak brambory. Česnek nakrájíme na tenké plátky. Na másle podusíme 3 - 4 minuty mrkev, česnek a celer. zalijeme 1,4 l vývaru, přidáme brambory, tykev a zelí. Vaříme dokud zelenina nezměkne. Dle chuti osolíme a opepříme. Nakonec do polévky vložíme nasekanou pažitku a menší lžíci másla. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz