hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Burgundská polévka  (2).JPG
    • Burgundská polévka  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Mrkev nastrouháme na tenká kolečka, kolečko celeru rozdělíme na čtyři kusy a nastrouháme na tenké plátky, tykev oloupeme a nakrájíme na kostičky. Zelí nakrájíme na nudličky, stejně tak brambory. Česnek nakrájíme na tenké plátky. Na másle podusíme 3 - 4 minuty mrkev, česnek a celer. zalijeme 1,4 l vývaru, přidáme brambory, tykev a zelí. Vaříme dokud zelenina nezměkne. Dle chuti osolíme a opepříme. Nakonec do polévky vložíme nasekanou pažitku a menší lžíci másla. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny












    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz