hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Mandlové tolárky (10).JPGMandlové tolárky (8).JPGMandlové tolárky (6).JPGMandlové tolárky (2).JPGMandlové tolárky (4).JPG
    • Mandlové tolárky (10).JPG
    • Mandlové tolárky (8).JPG
    • Mandlové tolárky (6).JPG
    • Mandlové tolárky (2).JPG
    • Mandlové tolárky (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Únor 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Únor 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve třeme ve šlehači změklé máslo s cukrem do pěny (cca15 minut). Potom přidáme celé vejce, rum skořici, promícháme a postupně přidáme mouku a kakao. V určité chvíli se těsto stává tužší a ve šlehači se již nespojuje, zde přichází ke slovu stará dobrá ruční práce... a vytvoříme těsto, které je tužší svou strukturou podobné lineckému. Vytvoříme váleček a těsto necháme odležet 1 hodinu v lednici. 2 - Těsto potřeme bílkem a obalíme v nasekaných mandlích, které jsme smíchali s krystalovým cukrem. Necháme ještě 20 minut odležet v lednici a potom upečeme v předehřáté troubě na 150 stupňů 18 minut. Nechte odležet v krabici cca 1 měsíc. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz