hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Mandlové tolárky (10).JPGMandlové tolárky (8).JPGMandlové tolárky (6).JPGMandlové tolárky (2).JPGMandlové tolárky (4).JPG
    • Mandlové tolárky (10).JPG
    • Mandlové tolárky (8).JPG
    • Mandlové tolárky (6).JPG
    • Mandlové tolárky (2).JPG
    • Mandlové tolárky (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve třeme ve šlehači změklé máslo s cukrem do pěny (cca15 minut). Potom přidáme celé vejce, rum skořici, promícháme a postupně přidáme mouku a kakao. V určité chvíli se těsto stává tužší a ve šlehači se již nespojuje, zde přichází ke slovu stará dobrá ruční práce... a vytvoříme těsto, které je tužší svou strukturou podobné lineckému. Vytvoříme váleček a těsto necháme odležet 1 hodinu v lednici. 2 - Těsto potřeme bílkem a obalíme v nasekaných mandlích, které jsme smíchali s krystalovým cukrem. Necháme ještě 20 minut odležet v lednici a potom upečeme v předehřáté troubě na 150 stupňů 18 minut. Nechte odležet v krabici cca 1 měsíc. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz