Postup
1 - Nejprve utřeme cukr se změklým máslem, mlékem, rumem a kakaem. Piškoty nameleme a smícháme je s máslovou směsí. Těsto necháme hodinku odležet. Pak za použití formiček tvoříme hnízda, do kterých ve středu uděláme důlek a plníme je krémem. 2 - Nejprve utřeme změklé máslo se žloutkem a rumem. Mezitím si dáme bílek do nerezové misky. Do hrnce nalijeme trochu vody, přivedeme ji k varu, pak do hrnce vložíme misku (ideálně takové velikosti aby v hrnci bylo dno misky nad vroucí vodou). Ručním elektrickým šlehačem vyšleháme sníh, přidáme cukr a šleháme dokud směs nezačne být vláčná - hustší. Sníh pak smícháme s máslovou směsí, lehce vyšleháme. Naplníme hnízda a můžeme mlsat…,ale je lepší je nechat alespoň týden odležet v chladu. Dobrou chuť.