Postup
1 - Z předepsaných surovin vytvoříme hladké těsto, které necháme 15 minut odležet v lednici. z Těsta na vále vytvoříme plát, který rozválíme a ideálně vykrajovátkem vykrajujeme rohlíčky, které pokládáme na plech s pečícím papírem. Výška plátu je na vás, určitě však nedělejte rohlíčky jako placičky.... 2 - Rohlíčky pečeme v troubě předehřáté na 170 stupňů 15 - 17 minut, doba pečení záleží právě na výšce rohlíčků. Ještě horké je obalujeme v moučkovém cukru promíchaném s vanilkovým. Rohlíčky jsou velmi chutné a je možné je začít jíst ihned, nevyžadují 14 dní za oknem. Můžete je tedy klidně udělat na štědrý den, ale samozřejmě platí, že alespoň 1 až dva dny v krabici za oknem nebo ve spíži jejich chuti jen prospějí. Dobrou chuť.