Postup
1 - Nejdříve si připravíme náplň. Zcela změklé máslo šleháme s cukrem, kakaem a přes sítko prolisovaným uvařeným žloutkem (žloutek vaříme 9 minut ve vroucí vodě) 5 minut na vyšší rychlost. 2 - Z piškot si uděláme strouhanku. Přidáme zcela změklé máslo a ostatní suroviny. Vše důkladně promícháváme dokud nevznikne těsto. Připravíme si pečící papír, který pocukrujeme moučkovým cukrem, vložíme na něj těsto a za pomoci válečku a šikovných rukou z něj vytvoříme obdélník vysoký cca 1 cm. Na těsto rozetřeme náplň a opatrně roládu zavineme. Malý trik je v tom, že vždy nadzvedneme kraj papíru a s ním opatrně zavineme první otočku (samozřejmě se papír nedotýká náplně, zkrátka, když se na něj první otočka převalí papír pustíme), podobně zavineme celou roládu. Čerstvé těsto je lehce mazlavé a malé nerovnosti při zavinování lehce zahladíte. Nechte odležet v lednici 2 dny. Tahle roláda je rychlá a jednoduchá a také mimořádně chutná. Dobrou chuť.