hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Třešňová bublanina (2).JPGTřešňová bublanina (1).JPG
    • Třešňová bublanina (2).JPG
    • Třešňová bublanina (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si z bílků a špetky soli vyšleháme tuhý sníh, který si pak na chvíli odložíme do chladničky. Nejprve utřeme v mixéru vejce s cukrem do pěny. Pak postupně přidáváme střídavě vodu, olej, mouku promíchanou s práškem do pečiva a citronovou kůrou. Vše důkladně vyšleháme. Nakonec přidáme sníh, lehce ho vmícháme do těsta. Hotové těsto nalijeme do formy vyložené pečícím papírem, nebo vymazané máslem a hrubou moukou. 2 - Třešně očistíme a obalíme v hrubé mouce aby neklesaly ke dnu, občas se na to zapomíná. Poklademe je po celém povrchu pekáče. Pečeme na 160 stupňů 50 - 55 minut. Když se na špejli nic nelepí je hotovo. A mlsáníčko může začít…Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz