hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Třešňová bublanina (2).JPGTřešňová bublanina (1).JPG
    • Třešňová bublanina (2).JPG
    • Třešňová bublanina (1).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si z bílků a špetky soli vyšleháme tuhý sníh, který si pak na chvíli odložíme do chladničky. Nejprve utřeme v mixéru vejce s cukrem do pěny. Pak postupně přidáváme střídavě vodu, olej, mouku promíchanou s práškem do pečiva a citronovou kůrou. Vše důkladně vyšleháme. Nakonec přidáme sníh, lehce ho vmícháme do těsta. Hotové těsto nalijeme do formy vyložené pečícím papírem, nebo vymazané máslem a hrubou moukou. 2 - Třešně očistíme a obalíme v hrubé mouce aby neklesaly ke dnu, občas se na to zapomíná. Poklademe je po celém povrchu pekáče. Pečeme na 160 stupňů 50 - 55 minut. Když se na špejli nic nelepí je hotovo. A mlsáníčko může začít…Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz