hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    čokoládová bábovka (4).JPGčokoládová bábovka (2).JPG
    • čokoládová bábovka (4).JPG
    • čokoládová bábovka (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Duben 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Duben 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Do šlehače vložíme vejce, cukr, hrubou mouku a vše šleháme ne nejvyšší rychlost 40 minut. Ta doba šlehání není překlep. Když uběhne 35 minut přidáme nastrouhanou čokoládu a mleté mandle a vše došleháme. Těsto nalijeme do formy vymazané máslem a vysypané hrubou moukou. Bábovku pečeme v troubě předehřáté na 170 stupňů 45 - 50 minut. Bábovku nechte zcela vychladnout. 2 - Na polevu budeme potřebovat kromě předepsaných surovin také hrnec a nerezovou mísu, která si na hrnec „sedne”. Do hrnce nalijeme vodu, přivedeme ji k varu. Na hrnec posadíme nerezovou mísu, vložíme do ní na kousky nalámanou čokoládu a přidáme horkou vodu, ideálně z varné konvice. Metličkou vše mícháme 2 minuty a poleva je hotová. Polevou přelijeme bábovku, jak se nám to povede, polevu uhladíme a necháme ji zatuhnout v lednici. Na vaření můžete použít hořkou nebo mléčnou čokoládu na vaření, záleží na vás, koupit se dají obě. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na těsto








  • Na polevu






  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz