hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    čokoládová bábovka (4).JPGčokoládová bábovka (2).JPG
    • čokoládová bábovka (4).JPG
    • čokoládová bábovka (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Do šlehače vložíme vejce, cukr, hrubou mouku a vše šleháme ne nejvyšší rychlost 40 minut. Ta doba šlehání není překlep. Když uběhne 35 minut přidáme nastrouhanou čokoládu a mleté mandle a vše došleháme. Těsto nalijeme do formy vymazané máslem a vysypané hrubou moukou. Bábovku pečeme v troubě předehřáté na 170 stupňů 45 - 50 minut. Bábovku nechte zcela vychladnout. 2 - Na polevu budeme potřebovat kromě předepsaných surovin také hrnec a nerezovou mísu, která si na hrnec „sedne”. Do hrnce nalijeme vodu, přivedeme ji k varu. Na hrnec posadíme nerezovou mísu, vložíme do ní na kousky nalámanou čokoládu a přidáme horkou vodu, ideálně z varné konvice. Metličkou vše mícháme 2 minuty a poleva je hotová. Polevou přelijeme bábovku, jak se nám to povede, polevu uhladíme a necháme ji zatuhnout v lednici. Na vaření můžete použít hořkou nebo mléčnou čokoládu na vaření, záleží na vás, koupit se dají obě. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na těsto








  • Na polevu






  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz