hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Velikonoční bábovka (5).JPGVelikonoční bábovka (12).JPGVelikonoční bábovka (17).JPGVelikonoční bábovka (20).JPG
    • Velikonoční bábovka (5).JPG
    • Velikonoční bábovka (12).JPG
    • Velikonoční bábovka (17).JPG
    • Velikonoční bábovka (20).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Únor 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Únor 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si z bílků a špetky soli vyšleháme tuhý sníh, do kterého poté přidáme polovinu cukru a lehce ho do sněhu zašleháme. Sníh dáme prozatím do mísy a necháme ho zatím v chladničce. 2 - Žloutky šleháme s máslem a druhou polovinou cukru a vanilkovým cukrem do pěny, minimálně 7 minut na nejvyšší rychlost. Potom přidáme mléko, prošleháme a přidáváme po lžících mouku promíchanou s práškem do pečiva. Následně přidáme nasekané oříšky, čokoládu a hrozinky. Tuto směs předem promícháme se dvěma lžičkami hrubé mouky. Je to proto aby nepropadaly na dno. Šleháme stále na vysokou rychlost další 4 minuty. Potom lehce zašleháme sníh. Těsto nalijeme do formy vymazané máslem a vysypanou hrubou moukou. Bábovku pečeme v troubě předehřáté na 170 stupňů 45 minut. Bábovku nechte zcela vychladnout. Na talíři ozdobte bábovku čokoládovými vajíčky a lehce ji pocukrujte. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny














    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz