Postup
1 - Oddělíme žloutky a bílky. Z bílků a špetky soli vyšleháme tuhý sníh. Nejprve třeme na vyšší rychlost máslo, cukr a žloutky 15 minut. Potom přidáme všechno mléko a po lžících přidáváme mouku promíchanou s práškem do pečiva.Od poslední lžíce mouky prošleháme těsto 6 minut. Potom lehce zašleháme tuhý sníh. Z hotového těsto oddělíme přibližně 1/3, kterou prošleháme s kakaem. 2 - Formu na bábovku vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou. Nejprve nalijeme do formy 1/2 světlého těsta, na ni nalijeme kakaovou vrstvu a nakonec vlijeme zbytek světlého těsta. Bábovku pečeme v troubě předehřáté na 170 stupňů 45 - 50 minut. Bábovku zkontroluje špejlí, pokud se na ni nic nelepí je bábovka hotová. Bábovku nechte zcela vychladnout, vyklepte ji z formy a lehce pocukrujte. Pokud dodržíte postup v receptu získáte bábovku mimořádné chuti. Dobrou chuť.