hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Bulharský třešňový koláč (1).JPGBulharský třešňový koláč (3).JPGBulharský třešňový koláč (2).JPG
    • Bulharský třešňový koláč (1).JPG
    • Bulharský třešňový koláč (3).JPG
    • Bulharský třešňový koláč (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Červenec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Červenec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si z bílků a špetky soli vyšleháme tuhý sníh, do kterého zašleháme 1/2 předepsaného cukru. Žloutky třeme s druhou polovinou cukru a citronovou kůrou do pěny. Potom přidáme sníh s cukrem, po lžícíh přidáváme mouku a nakonec přidáme rozpuštěné a zcela vychladlé máslo. Vše zašleháme a vložíme do máslem vymazané a hrubou moukou vysypané formy á 26 cm. Povrch posypeme třešneni, které předem obalíme v hrubé mouce aby se napropadli na dno. 2 - Koláč pečeme v troubě předehřáté na 170 stupňů 40 minut. Po uopečení vypněte troubu a nechte koláč ještě 10 minut uvnitř. Nechte moučník zcela vychladnout a podávejte. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny








    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz