hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Bulharský třešňový koláč (1).JPGBulharský třešňový koláč (3).JPGBulharský třešňový koláč (2).JPG
    • Bulharský třešňový koláč (1).JPG
    • Bulharský třešňový koláč (3).JPG
    • Bulharský třešňový koláč (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si z bílků a špetky soli vyšleháme tuhý sníh, do kterého zašleháme 1/2 předepsaného cukru. Žloutky třeme s druhou polovinou cukru a citronovou kůrou do pěny. Potom přidáme sníh s cukrem, po lžícíh přidáváme mouku a nakonec přidáme rozpuštěné a zcela vychladlé máslo. Vše zašleháme a vložíme do máslem vymazané a hrubou moukou vysypané formy á 26 cm. Povrch posypeme třešneni, které předem obalíme v hrubé mouce aby se napropadli na dno. 2 - Koláč pečeme v troubě předehřáté na 170 stupňů 40 minut. Po uopečení vypněte troubu a nechte koláč ještě 10 minut uvnitř. Nechte moučník zcela vychladnout a podávejte. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny








    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz