hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    bílkový hřbet (5).JPGbílkový hřbet (2).JPGbílkový hřbet (3).JPG
    • bílkový hřbet (5).JPG
    • bílkový hřbet (2).JPG
    • bílkový hřbet (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z bílků a špetky soli si vyšleháme tuhý sníh. Snížíme rychlost šlehače a po lžících přidáváme nejprve cukr, potom mouku, čokoládu, kandované ovoce a nasekané mandle. Nakonec přidáme rozpuštěné a zcela vychladlé mandle. Těsto nalijeme do hřbetové formy vymazané máslem a vysypané hrubou moukou. Pečeme v troubě předehřáté na 160 stupňů 35 minut. Po uplynutí doby pečení vypněte troubu a nechte hřbet ještě 10 minut v troubě. Skvělý moučník k čaji nebo kávě. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz