hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Bábovka běta (1).JPGBábovka běta (6).JPGBábovka běta (4).JPGBábovka běta (3).JPGBábovka běta (5).JPG
    • Bábovka běta (1).JPG
    • Bábovka běta (6).JPG
    • Bábovka běta (4).JPG
    • Bábovka běta (3).JPG
    • Bábovka běta (5).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si z bílků a špetky soli vyšleháme tuhý sníh, který prozatím uložíme do chladničky. Potom třeme žloutky s cukrem do pěny 10 minut. Následně postupně zašleháme vodu a olej. Po lžících zašleháme mouku promíchanou s pudinkem a práškem do pečiva. 2 - Mezitím si v míse, která nemá široké dno, metličkou promícháme kakao a rum do hladka. Do těsta nakonec lehce zašleháme tuhý sníh. Šlehejte na menší rychlost. Nakonec nalijeme do formy(vymazané máslem a vysypané hrubou moukou) přibližně 1/3 těsta bez kakaa, další třetinu těsta promícháme v míse dobře s kakaovou kašičkou a nalijeme ji do formy na bábovku (kolem dokola). Nakonec přidáme poslední část světlého těsta. Pečeme v troubě předehřáté na 170 stupňů 60 minut. Nechte zcela vychladnout a podávejte. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny













    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz