hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Madarská merunková bublanina (1).JPGMadarská merunková bublanina (4).JPGMadarská merunková bublanina (2).JPG
    • Madarská merunková bublanina (1).JPG
    • Madarská merunková bublanina (4).JPG
    • Madarská merunková bublanina (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Květen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Květen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si z bílků a špetky soli vymícháme tuhý sníh, který zatím odložíme do lednice. Žloutky třeme ve šlehači s cukrem do pěny na vysokou rychlost 10 minut. Potom přidáme po lžících mouku a mandle. Šleháme stále na vysokou rychlost dalších 5 minut. Nakonec opatrně, krátce zašleháme sníh. Formu vymažeme másle a vysypeme hrubou moukou. 2 - Pečeme v troubě předehřáté na 170 stupňů 35 - 40 minut. Bublaninu necháme ještě 10 minut ve vypnuté troubě. Vychladlou bublaninu naporcujeme a zdobíme šlehačkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz