hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Madarská merunková bublanina (1).JPGMadarská merunková bublanina (4).JPGMadarská merunková bublanina (2).JPG
    • Madarská merunková bublanina (1).JPG
    • Madarská merunková bublanina (4).JPG
    • Madarská merunková bublanina (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si z bílků a špetky soli vymícháme tuhý sníh, který zatím odložíme do lednice. Žloutky třeme ve šlehači s cukrem do pěny na vysokou rychlost 10 minut. Potom přidáme po lžících mouku a mandle. Šleháme stále na vysokou rychlost dalších 5 minut. Nakonec opatrně, krátce zašleháme sníh. Formu vymažeme másle a vysypeme hrubou moukou. 2 - Pečeme v troubě předehřáté na 170 stupňů 35 - 40 minut. Bublaninu necháme ještě 10 minut ve vypnuté troubě. Vychladlou bublaninu naporcujeme a zdobíme šlehačkou. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz