Postup
1 - Nejprve si připravíme těsto. Do mléka přidáme celá vejce, špetku soli a vše důkladně metličkou rozmícháme. Potom postupně po lžících přidáme hladkou mouku a cukr. Vše důkladně rozmícháváme metličkou. Potom si klasicky usmažíme palačinky. Smažte je vždy na malém množství másla. 2 - Na krém budete kromě předepsaných surovin potřebovat ideálně nerezovou mísu a hrnec na který si tato mísa sedne. Do hrnce nelijeme vodu a přivedeme ji k varu. Do mísy vložíme na kousky nalámanou čokoládu a necháme ji rozehřát. To je velmi rychlé. V mléce rozšleháme žloutek, hladkou mouku a cukr. Tuto směs nalijeme na čokoládu, vše důkladně promícháme a mícháme ideálně za pomoci elektrického ručního šlehače dokud nevznikne krém konzistencí podobný šodó. V ten moment sundejte mísu z hrnce, krém je hotový. krémem ihned přelijeme porce palačinek a podáváme. Dobrou sladkou chuť.