hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Hronovské smaženky (8).JPGHronovské smaženky (9).JPGHronovské smaženky (7).JPGHronovské smaženky (3).JPG
    • Hronovské smaženky (8).JPG
    • Hronovské smaženky (9).JPG
    • Hronovské smaženky (7).JPG
    • Hronovské smaženky (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Brambory uvaříme v tlakovém hrnci ve slupce a necháme je zcela vychladnout. Brambory potom oloupeme a nastrouháme na jemno. Přidáme mouku, vejce a krupici. Vše dobře promícháme a vytvoříme si těsto. Připravte se na to, že těsto bude lepkavé(pokud tedy máte kvalitní brambory). Pomoučníme si vál, vyndáme na něj těsto a vytvoříme si šišku jako na knedlík. Z ní potom nožem odkrajujeme kousky těsta, velké asi jako na kynuté buchty. Vytvoříme si placičky, které naplníme náplní z nastrouhaných jablek promíchaných s předepsanými surovinami. Placičky uzavřeme podobně jako buchty. Nezapomínejte si pomoučňovat vál. Hotové smaženky vložíme do pánve s olejem uzávěrem dospod a osmahneme smaženky z obou stran. Hotové je vyndáme na talíř s ubrouskem. Smaženky nakonec pocukrujte moučkovým cukrem smíchaným s vanilkovým cukrem. Doporučuji jablečnou směs vytvořit až po těstu aby jablka nepustili moc vody. Smaženky chutnají úžasně. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na těsto








  • Na náplň









  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz