hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Skořicový hřbet s jablky (1).JPGSkořicový hřbet s jablky (5).JPGSkořicový hřbet s jablky (3).JPG
    • Skořicový hřbet s jablky (1).JPG
    • Skořicový hřbet s jablky (5).JPG
    • Skořicový hřbet s jablky (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 23.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 23.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z bílků a špetky soli vyšleháme tuhý sníh, do kterého přidáme po lžících cukr, zlehka zašleháme stačí jedna minuta pak lžičku skořice, potom přidáme po lžících mouku, znovu zašleháme jednu minutu. Potom přidáme rozpuštěné, ale zcela vychladlé máslo, stačí půl minuty a vložíme na tenké přepůlené plátky nastrouhaná jablka. Zašleháme 1/2 minuty až minutu, zkrátka aby jablka byla v celém těstě. 2 - Formu na hřbet (použita forma 27 cm na délku) vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou a nalijeme do ní těsto. Dáme péct na 160 stupňů a 40 - 45 minut. Po upečení vypneme troubu a necháme chlebíček ještě asi 10 minut uvnitř. Je to proto aby se nám ihned po vyndání na chladnější vzduch nesrazil. Vychladlý krájíme na porce. Je pouze škoda, že je ho tak málo, je totiž ihned pryč... Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny









    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz