Postup
1 - Často vařím a peču, no a bílky pak někdy prostě zbudou. V lednici vždy pár dní vydrží a bílkové chlebíčky jsou skvělou a chutnou volbou jak je využít. Bílky vyšleháme se špetkou soli do tuhého sněhu. Potom přišleháme cukry, žloutky, následně přidáme tvaroh, potom mouku a nakonec nasekané mandle. Vše důkladně prošleháme, ale není dobré bílky šlehat zase moc dlouho abyste je nepřešlehali. 2 - Těsto nalijeme do formy vymazané máslem a vysypané hrubou moukou. Do formy nalijeme 1/2 těsta, potom rozložíme do těsta na menší kousky nakrájené meruňky a přidáme druhou polovinu těsta. Chlebíček pečeme v troubě předehřáté na 175 stupňů 40 - 45 - minut. Chlebíček nechte zcela vychladnout a podávejte. Dobrou chuť.