hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    jahodová bublanina (6).JPGjahodová bublanina (5).JPG
    • jahodová bublanina (6).JPG
    • jahodová bublanina (5).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Květen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Květen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si z bílků a špetky soli připravíme sníh a dáme ho na chvíli do lednice. Pak vyšleháme žloutky s cukrem, přidáme olej, dobře vyšleháme a pomalu přidáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva a mléko. Vše důkladně prošleháme a nakonec přidáme bílkový sníh a šleháme ještě 1 minutu. Těsto by mělo mít konzistenci asi jako na bábovku. 2 - Těsto nalijeme do pekáče, navrch poskládáme jahody a dáme péct na 170 stupňů. Pečeme asi 40 minut, kontrolujeme špejlí. Doba pečení se může v různých troubách lišit, je proto potřeba koláč kontrolovat..a pak Mňam. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz