hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    jahodová bublanina (6).JPGjahodová bublanina (5).JPG
    • jahodová bublanina (6).JPG
    • jahodová bublanina (5).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve si z bílků a špetky soli připravíme sníh a dáme ho na chvíli do lednice. Pak vyšleháme žloutky s cukrem, přidáme olej, dobře vyšleháme a pomalu přidáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva a mléko. Vše důkladně prošleháme a nakonec přidáme bílkový sníh a šleháme ještě 1 minutu. Těsto by mělo mít konzistenci asi jako na bábovku. 2 - Těsto nalijeme do pekáče, navrch poskládáme jahody a dáme péct na 170 stupňů. Pečeme asi 40 minut, kontrolujeme špejlí. Doba pečení se může v různých troubách lišit, je proto potřeba koláč kontrolovat..a pak Mňam. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny










    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz