Postup
1 - Z těsta si vytvoříme plát a radélkem rozdělíme na pruhy široké cca 2 a 1/2 centimetru. Pruhy navineme na nerezové trubičky (pokud je nemáte, lze je zakoupit v domácích potřebách). Takto připravené trubičky položíme do pekáče s pečícím papírem, pomašlujeme je žloutkem. Trubičky pečeme v troubě předehřáté na 190 stupňů 16 minut. Necháme je vychladnout a sundáme z trubiček. Jde to lehce, trubičky není potřeba mazat. 2 - Z bílků si vyšleháme tuhý sníh. Ten vložíme do nerezové mísy a přidáme všechen cukr. Vybereme hrnec do kterého mísa dobře pasuje, naplníme ho vodou a přivedeme k varu. Do této vody vložíme mísu s cukrem a bílky a za pomoci elektrického ručního šlehače, šleháme cukr s bílky dokud nezačnou houstnout. Mísu sundáme z lázně a plnícím pytlíkem naplníme kremrole. Necháme je cca 1 hodinu odležet v lednici a potom je podáváme. Můžete je také po povrchu lehce pocukrovat. Recept je cca na 12 ks kremrolí, které jsem do druhého dne snědl...Dobrou chuť.