hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    kremrole (1).JPGkremrole (7).JPGkremrole (5).JPGkremrole (4).JPGkremrole (2).JPG
    • kremrole (1).JPG
    • kremrole (7).JPG
    • kremrole (5).JPG
    • kremrole (4).JPG
    • kremrole (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Leden 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Leden 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z těsta si vytvoříme plát a radélkem rozdělíme na pruhy široké cca 2 a 1/2 centimetru. Pruhy navineme na nerezové trubičky (pokud je nemáte, lze je zakoupit v domácích potřebách). Takto připravené trubičky položíme do pekáče s pečícím papírem, pomašlujeme je žloutkem. Trubičky pečeme v troubě předehřáté na 190 stupňů 16 minut. Necháme je vychladnout a sundáme z trubiček. Jde to lehce, trubičky není potřeba mazat. 2 - Z bílků si vyšleháme tuhý sníh. Ten vložíme do nerezové mísy a přidáme všechen cukr. Vybereme hrnec do kterého mísa dobře pasuje, naplníme ho vodou a přivedeme k varu. Do této vody vložíme mísu s cukrem a bílky a za pomoci elektrického ručního šlehače, šleháme cukr s bílky dokud nezačnou houstnout. Mísu sundáme z lázně a plnícím pytlíkem naplníme kremrole. Necháme je cca 1 hodinu odležet v lednici a potom je podáváme. Můžete je také po povrchu lehce pocukrovat. Recept je cca na 12 ks kremrolí, které jsem do druhého dne snědl...Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny






    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz