hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    francouzské tyčky (5).JPGfrancouzské tyčky (4).JPG
    • francouzské tyčky (5).JPG
    • francouzské tyčky (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 19.4. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 19.4. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Ve šlehači šleháme máslo, cukr a žloutky do pěny na nejvyšší rychlost 10 minut. Potom přidáme šťávu z citronu, mouku a mléko. Vše dále šleháme ještě 5 minut. 2 - Do pekáče vložíme pečící papír a na něj rozetřeme těsto, na cca 0,5 - 0,7 cm výšky- tedy odhadem. Z bílků a špetky soli vyšleháme tuhý sníh. Do sněhu poté zašleháme cukr, šťávu z citronu a v sekáčku nasekané vlašské ořechy. Sníh rozetřeme na těsto a pekáč vložíme do trouby předehřáté na 150 stupňů. Pečeme na tuto teplotu 15 minut, poté teplotu zvýšíme na 175 stupňů a pečeme ještě 10 minut. Nechte moučník zcela vychladnout a poté podávejte tuto úžasnou pochoutku. Chutná skvěle k čaji nebo kávě. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na těsto









  • Na ořechový sníh









  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz