hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    rebaroborvý koláč s peřinkou (3).JPGrebaroborvý koláč s peřinkou (1).JPGrebaroborvý koláč s peřinkou (5).JPG
    • rebaroborvý koláč s peřinkou (3).JPG
    • rebaroborvý koláč s peřinkou (1).JPG
    • rebaroborvý koláč s peřinkou (5).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Září 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Září 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - V míse smícháme všechny předepsané suroviny na těsto, máslo nastrouháme, lépe se pak zpracovává. Těsto necháme 30 minut odpočinout v lednici. 2 - Rebarboru oloupeme. Není to složité, lehce si nařízněte rebarboru na začátku a stáhněte slupku. Rebarboru nakrájejte na menší kostičky. 3 - Pekáč nebo formu na koláč vymažte pečlivě máslem a rozložte na něj těsto. Vložte do trouby předehřáté na 175 stupňů a pečte 7 minut. Mezitím si ze špetky soli a bílků vyšlehejte tuhý sníh, do kterého následně přišlehejte cukr a mandle. Vyndejte předpečený plát z trouby a rozložte na něj nakrájenou rebarborou, kterou posypte předepsaným cukrem a rovnoměrně navrchu rozetřete sníh. Vložte pekáč zpět do trouby a pečte ještě 7 minut. Hotovo. Nechte koláč zcela vychladnout a podávejte. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na těsto









  • Na peřinku







  • Ostatní






  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz