hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    rebaroborvý koláč s peřinkou (3).JPGrebaroborvý koláč s peřinkou (1).JPGrebaroborvý koláč s peřinkou (5).JPG
    • rebaroborvý koláč s peřinkou (3).JPG
    • rebaroborvý koláč s peřinkou (1).JPG
    • rebaroborvý koláč s peřinkou (5).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - V míse smícháme všechny předepsané suroviny na těsto, máslo nastrouháme, lépe se pak zpracovává. Těsto necháme 30 minut odpočinout v lednici. 2 - Rebarboru oloupeme. Není to složité, lehce si nařízněte rebarboru na začátku a stáhněte slupku. Rebarboru nakrájejte na menší kostičky. 3 - Pekáč nebo formu na koláč vymažte pečlivě máslem a rozložte na něj těsto. Vložte do trouby předehřáté na 175 stupňů a pečte 7 minut. Mezitím si ze špetky soli a bílků vyšlehejte tuhý sníh, do kterého následně přišlehejte cukr a mandle. Vyndejte předpečený plát z trouby a rozložte na něj nakrájenou rebarborou, kterou posypte předepsaným cukrem a rovnoměrně navrchu rozetřete sníh. Vložte pekáč zpět do trouby a pečte ještě 7 minut. Hotovo. Nechte koláč zcela vychladnout a podávejte. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na těsto









  • Na peřinku







  • Ostatní






  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz