Postup
1 - V míse si v mouce promíchané s práškem do pečiva vytvoříme důlek do kterého vložíme pokrájené změklé máslo, žloutky a cukr. Nejprve nožem překládáme mouku na suroviny v důlku a když se nám začne spojovat v těsto, přidáváme postupně více mouky a vytvoříme těsto, které necháme 30 minut v chladu pod utěrkou odpočinout. Vymažeme formu na koláč tukem a vysypeme hrubou moukou. Těsto ve formě upravíme tak aby se nám vytvořili okraje.Korpus pečeme na 150 stupňů 35 minut. Vyndejte ho a nechte vychladnout. Korpus se vám bude zdát trochu tvrdý, ale to je v pořádku.Je to kvůli "mokré náplni", která se do korpusu vsákne. 2 - Připravte si náplň z jablek nastrouhaných na tenké plátky , skořice a cukru. Vše důkladně promíchejte a poduste. Mělo by stačit 15 minut míchání a vaření. Nechte vychladnout a náplň rozetřete rovnoměrně na korpus. 3 - Z bílků a špetky soli vyšleháme tuhý sníh, zašleháme do něj cukr a touto hmotou potřeme povrch koláče. Dobrou chuť.