hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Jablkový koláč se sněhem (8).JPGJablkový koláč se sněhem (7).JPGJablkový koláč se sněhem (6).JPGJablkový koláč se sněhem (5).JPGJablkový koláč se sněhem (4).JPG
    • Jablkový koláč se sněhem (8).JPG
    • Jablkový koláč se sněhem (7).JPG
    • Jablkový koláč se sněhem (6).JPG
    • Jablkový koláč se sněhem (5).JPG
    • Jablkový koláč se sněhem (4).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Únor 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Únor 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - V míse si v mouce promíchané s práškem do pečiva vytvoříme důlek do kterého vložíme pokrájené změklé máslo, žloutky a cukr. Nejprve nožem překládáme mouku na suroviny v důlku a když se nám začne spojovat v těsto, přidáváme postupně více mouky a vytvoříme těsto, které necháme 30 minut v chladu pod utěrkou odpočinout. Vymažeme formu na koláč tukem a vysypeme hrubou moukou. Těsto ve formě upravíme tak aby se nám vytvořili okraje.Korpus pečeme na 150 stupňů 35 minut. Vyndejte ho a nechte vychladnout. Korpus se vám bude zdát trochu tvrdý, ale to je v pořádku.Je to kvůli "mokré náplni", která se do korpusu vsákne. 2 - Připravte si náplň z jablek nastrouhaných na tenké plátky , skořice a cukru. Vše důkladně promíchejte a poduste. Mělo by stačit 15 minut míchání a vaření. Nechte vychladnout a náplň rozetřete rovnoměrně na korpus. 3 - Z bílků a špetky soli vyšleháme tuhý sníh, zašleháme do něj cukr a touto hmotou potřeme povrch koláče. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na těsto








  • Na náplň






  • Na sníh







  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz