Postup
1 - Nejprve z bílků a špetky soli vyšleháme tuhý sníh, přidáme žloutky a šleháme 10 minut. Postupně pak přidáme mouku, cukr a na malé hoblinky nastrouhanou čokoládu. Těsto nalijeme do dortové formy, obvykle dávám na dno pečící papír a strany vymažu máslem a vysypu hrubou moukou. Korpus pečeme 40 minut na 160 stupňů. Při pečení rozhodně neotvírejte dvířka trouby aby vám korpus nespadl!! Korpus je hotový když se kraje korpusu odlepí od formy, vypněte troubu, ale stále ho nevyndavejte a nechte ho cca 15 minut dojít. 2 - Vychladlý korpus v půlce rozkrojte. Máslo s cukrem a žloutkem mícháme do pěny což trvá i 10 - 15 minut. Pak přidejte kakao a znovu promíchejte. Krémem namažeme napůlený korpus a pak i vrch a strany. Ozdobte čokoládovými bonbóny. Nechte dort asi tak hodinu v chladu aby krém trochu ztuhl. Dobrou sladkou chuť.Sakra kam zmizel???