Postup
1 - Nejprve si ušleháme hustý sníh, který si zatím odložíme do lednice. Vejce rozmixujeme s horkou vodou do pěny a potom postupně přidáváme cukr. Pak přidáme sníh z bílků a nakonec lehce vmícháme mouku. Těsto nalijeme do dortové formy. Já dávám na spodek pečící papír a strany vymažu máslem a vysypu hrubou moukou. Pečeme v troubě na 150 stupňů 35 - 40 minut, kontrolujeme špejlí. Aby nám korpus nespadl prvních 25 minut troubu vůbec neotevírejte. Po upečení troubu vypněte a nechte ho v ní ještě 10 minut než spadne teplota. Opatrně vyndejte korpus. Nebouchat, nenaklánět.. 2 - Korpus nechte vychladnout a zatím si připravíme krém. Změklé máslo smícháme s cukrem. Z mléka 30 g cukru a pudinkového prášku uděláme pudink, nakonec do něj vmícháme 5 lžic rumu a necháme ho vychladnout, ale ne do studena. Pudink pak smícháme s utřeným máslem a krém je hotový. 3 - Korpus po vychladnutí rozkrojíme na tři pláty.Spodní potřeme zavařeninou a krémem, položíme na něj druhý a uděláme to samé. Navrch pak položíme třetí plát, který již pomažeme pouze krémem. Zbytkem krému potřeme strany. Dort necháme přes noc v lednici. Druhý den ho pak poprášíme prosátým sladkým kakaem. No a můžeme začít mlsat. Dobrou chuť.