hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    tvarohový malakov (2).JPGtvarohový malakov (11).JPGtvarohový malakov (1).JPGtvarohový malakov (13).JPGtvarohový malakov (14).JPG
    • tvarohový malakov (2).JPG
    • tvarohový malakov (11).JPG
    • tvarohový malakov (1).JPG
    • tvarohový malakov (13).JPG
    • tvarohový malakov (14).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Listopad 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Listopad 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve uvařte pudink klasickým způsobem a nechte ho zcela vychladnout. Na dort použijte dortovou formu průměr 24 cm. Do spodu dejte pečící papír a strany formy vyložte alobalem. 2 - Do spodu formy rozložte piškoty po celé formě tak aby ji zcela vyplnily. Piškoty velmi zlehka pokapeme trochou šťávy z broskví. Zcela vychladlý pudink vložíme do šlehače, přidáme změklé máslo, tvaroh cukr a vanilkový cukr. Vše šleháme na vyšší rychlost 7 minut. Takto připravený krém rozetřeme na piškoty. Na krém naskládáme na plátky nakrájené broskve tak, aby vyplnily celou formu. Potom potřeme broskve znovu krémem a na něj znovu vložíme piškoty, lehce je pokapeme šťávou a opět rozložíme plátky broskví. Takto připravený dort nechte přes noc proležet v lednici. 3 - Opatrně otevřeme postranní část formy a lehce sejmeme alobal. Šlehačku rozetřeme po povrchu dortu. Dort ozdobíme přes dortovou šablonu sypaným kakaem a posypeme jej nasekanými mandlemi. Zbytkem šlehačky ozdobte dort v mezerách mezi kakaovým vzorem. Takto připravený dort vložte ještě na 2 hodiny do lednice. A pak si již jen pochutnávejte. Obvykle mizí rychlostí blesku. Někde ještě rychleji. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na krém:










  • Na korpus:







  • Ostatní:







  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz