hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    tvarohový malakov (2).JPGtvarohový malakov (11).JPGtvarohový malakov (1).JPGtvarohový malakov (13).JPGtvarohový malakov (14).JPG
    • tvarohový malakov (2).JPG
    • tvarohový malakov (11).JPG
    • tvarohový malakov (1).JPG
    • tvarohový malakov (13).JPG
    • tvarohový malakov (14).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Nejprve uvařte pudink klasickým způsobem a nechte ho zcela vychladnout. Na dort použijte dortovou formu průměr 24 cm. Do spodu dejte pečící papír a strany formy vyložte alobalem. 2 - Do spodu formy rozložte piškoty po celé formě tak aby ji zcela vyplnily. Piškoty velmi zlehka pokapeme trochou šťávy z broskví. Zcela vychladlý pudink vložíme do šlehače, přidáme změklé máslo, tvaroh cukr a vanilkový cukr. Vše šleháme na vyšší rychlost 7 minut. Takto připravený krém rozetřeme na piškoty. Na krém naskládáme na plátky nakrájené broskve tak, aby vyplnily celou formu. Potom potřeme broskve znovu krémem a na něj znovu vložíme piškoty, lehce je pokapeme šťávou a opět rozložíme plátky broskví. Takto připravený dort nechte přes noc proležet v lednici. 3 - Opatrně otevřeme postranní část formy a lehce sejmeme alobal. Šlehačku rozetřeme po povrchu dortu. Dort ozdobíme přes dortovou šablonu sypaným kakaem a posypeme jej nasekanými mandlemi. Zbytkem šlehačky ozdobte dort v mezerách mezi kakaovým vzorem. Takto připravený dort vložte ještě na 2 hodiny do lednice. A pak si již jen pochutnávejte. Obvykle mizí rychlostí blesku. Někde ještě rychleji. Dobrou chuť.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na krém:










  • Na korpus:







  • Ostatní:







  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz