Postup
1 - Nejprve uvařte pudink klasickým způsobem a nechte ho zcela vychladnout. Na dort použijte dortovou formu průměr 24 cm. Do spodu dejte pečící papír a strany formy vyložte alobalem. 2 - Do spodu formy rozložte piškoty po celé formě tak aby ji zcela vyplnily. Piškoty velmi zlehka pokapeme trochou šťávy z broskví. Zcela vychladlý pudink vložíme do šlehače, přidáme změklé máslo, tvaroh cukr a vanilkový cukr. Vše šleháme na vyšší rychlost 7 minut. Takto připravený krém rozetřeme na piškoty. Na krém naskládáme na plátky nakrájené broskve tak, aby vyplnily celou formu. Potom potřeme broskve znovu krémem a na něj znovu vložíme piškoty, lehce je pokapeme šťávou a opět rozložíme plátky broskví. Takto připravený dort nechte přes noc proležet v lednici. 3 - Opatrně otevřeme postranní část formy a lehce sejmeme alobal. Šlehačku rozetřeme po povrchu dortu. Dort ozdobíme přes dortovou šablonu sypaným kakaem a posypeme jej nasekanými mandlemi. Zbytkem šlehačky ozdobte dort v mezerách mezi kakaovým vzorem. Takto připravený dort vložte ještě na 2 hodiny do lednice. A pak si již jen pochutnávejte. Obvykle mizí rychlostí blesku. Někde ještě rychleji. Dobrou chuť.