hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Tvarohové řezy  (8).JPGTvarohové řezy  (4).JPGTvarohové řezy  (6).JPGTvarohové řezy  (2).JPG
    • Tvarohové řezy  (8).JPG
    • Tvarohové řezy  (4).JPG
    • Tvarohové řezy  (6).JPG
    • Tvarohové řezy  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Březen 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Březen 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z předepsaných surovin na korpus nejprve promícháme sypké suroviny. Pak nastrouháme máslo, přidáme jedno celé vejce a vytvoříme těsto, které necháme 30 minut odležet v chladničce. Těsto potom rozložíme do máslem vymaštěného pekáče. Korpus pečeme v troubě předehřáté na 160 stupňů 15 minut. 2 - Z předepsaných surovin si připravíme tvarohovou náplň. Z bílků a špetky soli vyšleháme tuhý sníh do kterého přimícháme cukr a lehce prošleháme. Tvarohovou náplň nalijeme na korpus. Tvaroh z krabičky je více tekutý než klasický, nicméně je výživnější a s vejci a brambory se dobře upeče. Na tvarovou polevu rozetřeme sladký sníh. Pečeme v troubě předehřáté na 170 stupňů 35 - 40 minut. Na posledních 10 minut stáhněte teplotu na 160 stupňů. Po uplynutí doby pečení vypněte troubu a nechte moučník ještě 10 minut v troubě. Nechte zcela vychladnout a podávejte. Vynikající k čaji nebo kávě. Dobrou chuť. Tip: zcela vychladlý moučník vložte do chladničky a poté podávejte.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na korpus








  • Na tvarohovou nádivku








  • Na bílkovou pěnu







  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz