hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    Tvarohové řezy  (8).JPGTvarohové řezy  (4).JPGTvarohové řezy  (6).JPGTvarohové řezy  (2).JPG
    • Tvarohové řezy  (8).JPG
    • Tvarohové řezy  (4).JPG
    • Tvarohové řezy  (6).JPG
    • Tvarohové řezy  (2).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Dnes je: 22.1. 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Dnes je: 22.1. 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Z předepsaných surovin na korpus nejprve promícháme sypké suroviny. Pak nastrouháme máslo, přidáme jedno celé vejce a vytvoříme těsto, které necháme 30 minut odležet v chladničce. Těsto potom rozložíme do máslem vymaštěného pekáče. Korpus pečeme v troubě předehřáté na 160 stupňů 15 minut. 2 - Z předepsaných surovin si připravíme tvarohovou náplň. Z bílků a špetky soli vyšleháme tuhý sníh do kterého přimícháme cukr a lehce prošleháme. Tvarohovou náplň nalijeme na korpus. Tvaroh z krabičky je více tekutý než klasický, nicméně je výživnější a s vejci a brambory se dobře upeče. Na tvarovou polevu rozetřeme sladký sníh. Pečeme v troubě předehřáté na 170 stupňů 35 - 40 minut. Na posledních 10 minut stáhněte teplotu na 160 stupňů. Po uplynutí doby pečení vypněte troubu a nechte moučník ještě 10 minut v troubě. Nechte zcela vychladnout a podávejte. Vynikající k čaji nebo kávě. Dobrou chuť. Tip: zcela vychladlý moučník vložte do chladničky a poté podávejte.

    Surovin v seznamu

    Suroviny

  • Na korpus








  • Na tvarohovou nádivku








  • Na bílkovou pěnu







  • Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz