Postup
1 - Máslo nejprve necháme povolit do měkka a třeme ho s cukrem ve šlehači do pěny. Potom přidáme celá vejce a postupně po lžících přidáváme mouku promíchanou s kypřícím práškem moukou, přiléváme mléko a šleháme na hladký krém. Těsto by mělo mít konzistenci asi jako na bábovku. Když je vše dobře vyšlehané, rozdělíme si těsto na dvě části.Jednu část smícháme s kakaem a druhou necháme tak jak je. Do dortové formy, kterou jsme si vymazali máslem a vysypali hrubou moukou(na dno je pro lepší manipulaci po upečení vložit pečící papír) vlijeme kakaovou část těsta na ní naskládáme pokrájené broskve a zalijeme druhou částí těsta. 2 - Pečeme na 170 stupňů 35 minut a kontrolujeme špejlí zda je již upečeno (když se na špejli nic nelepí, je to ok). Dezert necháme vychladnout a nakonec ho potřeme rozpuštěnou čokoládou. Tu si připravíme tak, že do většího hrnce s vodou dáme menší (tzv. parní lázeň) do kterého nalámeme čokoládu, přidáme 4 lžíce rostlinného oleje a rozpustíme za občasného promíchání. Čokoládou pomažeme dezert a můžeme začít mlsat. Dobrou chuť.