hlavni_strana

registrace

  • vareni-pecení.cz
    broskvové řezy (1).JPGbroskvové řezy (4).JPGbroskvové řezy (3).JPG
    • broskvové řezy (1).JPG
    • broskvové řezy (4).JPG
    • broskvové řezy (3).JPG
    • 0
    • Změnit měsíc

      Prosinec 2025

      Leden

      Únor

      Březen

      Duben

      Květen

      Červen

      Červenec

      Srpen

      Září

      Říjen

      Listopad

      Prosinec

      Snídaně

      Oběd

      Večeře

      Svačiny

    Změnit měsíc

    Prosinec 2025

    Leden

    Únor

    Březen

    Duben

    Květen

    Červen

    Červenec

    Srpen

    Září

    Říjen

    Listopad

    Prosinec

    Snídaně

    Oběd

    Večeře

    Svačiny

    Postup

    Na výlet s
    kolo-vylety.cz

    1 - Máslo nejprve necháme povolit do měkka a třeme ho s cukrem ve šlehači do pěny. Potom přidáme celá vejce a postupně po lžících přidáváme mouku promíchanou s kypřícím práškem moukou, přiléváme mléko a šleháme na hladký krém. Těsto by mělo mít konzistenci asi jako na bábovku. Když je vše dobře vyšlehané, rozdělíme si těsto na dvě části.Jednu část smícháme s kakaem a druhou necháme tak jak je. Do dortové formy, kterou jsme si vymazali máslem a vysypali hrubou moukou(na dno je pro lepší manipulaci po upečení vložit pečící papír) vlijeme kakaovou část těsta na ní naskládáme pokrájené broskve a zalijeme druhou částí těsta. 2 - Pečeme na 170 stupňů 35 minut a kontrolujeme špejlí zda je již upečeno (když se na špejli nic nelepí, je to ok). Dezert necháme vychladnout a nakonec ho potřeme rozpuštěnou čokoládou. Tu si připravíme tak, že do většího hrnce s vodou dáme menší (tzv. parní lázeň) do kterého nalámeme čokoládu, přidáme 4 lžíce rostlinného oleje a rozpustíme za občasného promíchání. Čokoládou pomažeme dezert a můžeme začít mlsat. Dobrou chuť.

      Surovin v seznamu

      Suroviny











    Nastavení soukromíObecné podmínky
    Všechna práva vyhrazena. | Copyright © 2021 - 2025 vareni-peceni.cz